Kapitel 4 - Jag saknar dig ♥

Från förra kapitlet:

Jessica suckade och himlade med ögonen i mörkret. Han hade alltid lika lätt för sig att somna, samma som vanligt! Hon vände sig om mot den sovande Liam och sa:

- God natt Liam, sa hon och kysste hans panna.

Han grymtade till lite i sömnen och suckade av välbehag.

Jessica log för sig själv och vände sig om på sidan för att somna.



Jessica hade kommit hem klockan fyra på eftermiddagen nästa dag. Hon var helt slut och tyckte det var skönt att hennes mamma och pappa var borta under hela helgen och att hennes storebror inte var hemma. Direkt när Jessica kommit hem hade hon tagit en huvudvärkstablett. Hon fick alltid huvudvärk efter alkohol. Sen hade hon gått in i sitt rum. Jessicas rum var stort och ljust. Väggarna var målade i vitt med en fondvägg med vita,silvriga och guld blommor som gav en svag kontrast i rummet. Hon slängde av sig fest tröjan som hon haft igår på sitt träskrivbord och drog på sig en mjukis tröja. Hon slängde sig sedan ner på den sköna stora sängen som stod i ett hörn av rummet. Hon tog upp sin Mac dator ur det vita sängbordet som stod intill sängen. Hon loggade in på facebook för att kolla dom senaste nyheterna. Hon såg att hon hade blivit taggad i många nya bilder. Jessica klickade upp det nya albumet som såklart Lina hade fixat ihop och lagt ut. Jessica klickade sig från bild till bild. Hon kunde knappt tro sina ögon. Vilken fyllefest det hade varit! Brorsan kommer död mig! tänkte Jessica skräckslaget. Han hatade att hon drack när hon var så ung. Men till hennes försvar så hade hon nästan inte alls vart full, eller? Hon tryckte snabbt ner facebook för att komma bort från bilderna. Hon stängde av datorn och la tillbaka den i lådan. Hon tog istället upp mobilen från jeansfickan. Två nya sms. Ett från brorsan och ett från underbara Liam

” Hey, Jessica, saknar dig redan gumman, vi tar det snart jag lovar! / Liam ”

Jessica log åt Liams sms och skrev ett snabbt svar. Alex sms var hon lite mer rädd för men hon tryckte ändå upp det.

” Var fan är du?! tyckte du sa att du skulle komma hem igår kväll?! jaja, mat finns att värma, kommer hem klockan sex/ Alex”

Jessica log lite åt det ändå. På något sätt lyckas han vara orolig, arg, tålmodig och inte bry sig ett dugg i ett och samma sms. Hon skrev ett snabbt svar om att hon var hemma nu och allt var bra. Hon tittade på klockan. Den var fem nu. Det snurrade i hela Jessicas huvud hon hade bara sovit ungefär fyra timmar den natten efter festen. Eftersom Erik hade vart bakfull och kommit upp och väckt dom vid typ tio eftersom han glömt dagen innan när hans föräldrar skulle komma hem så att dom måste vara vakna för att det inte ska se ut som om dom sov över. Han ville inte att hans föräldrar skulle bli misstänksamma. Hon tog upp ipoden och pluggade in hörlurarna i dom. Sen fylldes hela hon av lugn och avslappnade musik. Jessica hade gjort olika musiklistor på sin ipod där hon tillexempel hade en danslista och en avslappningslista som redan spelades på låg volym. Det var så skönt att bara glömma allt för en liten stund tyckte hon. Det dröjde inte länge innan Jessica kände att kroppen domnade bort och tankarna började stängas av en efter en.

 

Jessica vaknade med ett ryck. Hon tyckte att hon hört ytterdörren smällas igen. Hon tittade på klockan två minuter över sex. Aj då, hann hon tänka innan hon hörde Alex storma uppför trappan. Han slet nästan upp dörren och hans blåa ögon lyste av adrenalin när han nästan rusade in i rummet. Adrenalinet försvann nästan helt när han såg Jessica som hade krupit ihop i försvarsställning i sängen.


Fortsätt sprida är ni snälla! Tack för kommentarerna! :*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0