Kapitel 3 - Jag saknar dig ♥

Förra kapitlet:

Jessica skrattade för sig själv, Erik var så full så att han flörtade med alla nu, han brydde sig inte om att Liam stod någonstans bakom henne.

Plötsligt kände hon ett par armar hålla om henne runt midjan. Hon ryckte först till men så hörde hon Liams härlig röst, men var det en antydan av lite avundsjuka i den?

- Är det inte mig du ska dansa med älskling?

- Jo, det är klart jag ska, sa Jessica och la sina händer över hans.

- Jag älskar dig Jessica, viskade han i hennes öra och tryckte henne närmare sin kropp.

- Jag älskar dig med Liam, viskade Jessica tillbaka med spänning.

 


 

Denna dagen hade vart full av spänning. Hon och Liam hade kommit varandra närmare än vad dom någon gång gjort förut.

Liam vände på henne så att hon hamnade pressad mot hans vältränade mage. Han log mot henne och höll om henne. Det hade precis gått över från en riktig techno låt till en lugn tryckar. Jessica sneglade runt omkring sig medan hon la armarna kring Liams hals. Hon hittade Lina längre bort med blicken. Lina hade just lagt armarna om Erik. Jessica log för sig själv om ändå Erik och Lina kunde bli tillsammans, alla visste ju redan att dom gillade varandra, fast det är klart, Erik skulle väl inte klara sig utan sitt flörtande, tänkte Jessica men avbröt snabbt sina tankar när Liam varsamt lyfte upp hennes haka så att hennes blick var tvungen att riktades mot honom. Han hade växt så mycket i sommar. Nu var han ungefär 10 centimeter längre än henne.

- Är det inte på mig du ska titta? sa han och log.

- Jo, det är det, sa Jessica, och glömde totalt Erik och Lina när hon mötte hans kristall blåa ögon.

Liam pressade henne ännu närmare sig. Hon kunde känna konturerna av hans magrutor mot sin mage. Han kysste henne på halsen.

Plötsligt stängdes musiken av. Både Jessica och Liam tittade förvånat upp från varandra. Erik hade dragit ut sladden till musikanläggningen. Det kändes ju som om dom bara dansat i några minuter!

- Klockan är fyra på morgonen, dags att dra sig nu innan alla grannar ringer polisen, sa Erik lite nervöst.

Han hade tydligen fått ett telefonsamtal av grannen i huset närmast som hotat att ringa polisen om dom inte stängde av musiken.

Alla muttrade surt men lyde och rörde sig mot hallen.

- Men Erik, sa Liam förtvivlat. Jag, Jessica och Lina har missat bussen hem till stan.

- Va?! sa Erik först lite panikslaget, antagligen fullheten som gjorde han förvirrad.

- Ähm, ja, sista bussen gick för en halvtimme sedan sa Liam igen och tittade förvånat på Erik.

Men plötsligt sken Erik upp:

- Vi har ju två gästrum, ni kan sova här, sa han och blinkade åt oss medan han var på väg ut mot hallen för att se till så att alla drog.

Lina kom fram till mig och Liam.

- Schysst att vi fick sova här, sa hon glatt.

Hon var alldeles rosig om kinderna. Hon måste vara jätte full! tänkte Jessica förvånat. Jessica själv hade bara druckit tre öl. Hon var lite osäker på hur många Liam hade druckit men lite full var han allt märkte hon.

- Ja, jätte schysst, svarade Jessica.

Erik kom tillbaka ut från hallen. Han hade precis lyckats köra ut alla ur huset och satte sig ner i en av sofforna med en duns.

- Äntligen drog dom! pustade han ut och drack ur en halv full öl som stått på soffbordet.

- Ja, ingen polis denna gången asså, skämtade Liam och drog ner Jessica i en soffa.

- Nej, det verkar inte så, sa Erik och flinade tillbaka.

Dom satt där och pratade ett tag till klockan halv sex på morgonen. Då var alla så trött så dom knappt orkade hålla ögonen öppna längre.

- Okej, dags att sova, sa Erik med sluddrig röst.

Antagligen fullheten, tänkte Jessica igen.

- Jessica och Liam, ni kan sova i gästrummet, Lina vill du sova i mitt rum eller på soffan eller i det andra gästrummet? frågade Erik och tittade nyfiket på Lina.

- Jag vill gärna sova i ditt rum om det går bra, sa Lina och tittade osäkert på Erik.

Eriks ansikte sprack upp i ett leende.

- Självklart, sa han och log mot henne. Liam, gästrummet ligger upp för trappan åt vänster.

- Okej, sa Liam, reste sig upp och tog Jessicas hand.

- God natt, sa Jessica och vinkade till Erik och Lina.

Dom vinkade smått tillbaka och gick åt andra hållet. In mot en korridor. Liam ledde Jessica upp för en vacker spiraltrappa som gick upp till en stor luftig övervåning med högt i tak.

- Dom har inte direkt sparat pengar när dom byggde detta huset, sa Liam och tittade sig omkring i allrummet som dom kommit upp i som måste ha minst tre meter i tak.

- Nej, det kan man inte säga, sa Jessica häpet.

Liam öppnade den första dörren på vänster sida. Det var ett jätte stort gästrum med dubbelsäng och havsutsikt. Rummet var i marintema. Överkastet och kuddarna var i en djupblå färg. På golvet låg en turkos matta. I ena hörnet av rummet stod en vit byrå och en gungstol. Det fanns till och med ett eget badrum till gästrummet.

Liam satte sig på sängen. Jessica tyckte att Liam såg ut som en vacker gud där han satt. Hon hade så himla stor lust att bara sätta sig i hans knä och kyssa honom men hon höll tillbaka, bäst att sova så att inte baksmällan blir för tuff imorgon, fast hon var nog inte den som skulle ha den värsta, tänkte hon och tittade på Liam som nästan satt och vinglade. Han var inte direkt nykter.
Jessica släppte ut sitt långa hår ur tofsen medan Liam iakttog henne. Hon tvättade bort sminket framför en spegel som hängde framför sängen.

- Vet du att du är så jävla vacker, sa Liam lite sluddrigt bort ifrån sängen.

Jessica fångade upp hans ögon genom spegeln och log. Hans blåa ögon såg hungriga ut på nåt sätt, men dom var också dimmiga.

- Nej men däremot vet jag att du är jävligt vacker, sa Jessica, vände sig om, böjde sig ner och kysste Liam på kinden.

- Ljug inte Jessica, du är vackrast, sa han och drog ner henne så hon hamna över honom.

- Jag älskar dig, viskade hon i hans öra.

Hon kände att han log när han hade ansiktet i hennes hår. Han kysste henne i nacken och sa:

- Vi borde verkligen sova nu Jessica.

- Inget mys ikväll alltså? sa Jessica lite besviket.

- Vi sparar det tills vi inte är fulla innan, det blir lite mer speciellt då, sa Liam och blinkade åt henne.
Lite vett i skallen hade han fortfarande fast han var så full.

- Jaja, men prata för dig själv, sa Jessica och log fast hon fortfarande kände sig besviken inombords.

Liam la sig under täcket och tittade på henne, Jessica riktigt såg hur han tittade rakt igenom henne och hon kände sig lite generad.

- Älskling, blev du ledsen nu? frågade Liam oroligt och hon såg hur hans blåa ögon blev alldeles tårfyllda av hans oro. Var inte orolig snart ska vi mysa riktigt ordentligt!

- Nej då, det är ingen fara, sa Jessica och log ett litet sorgset leende mot honom men hon försökte dölja sin besvikelse.

-Jessica...älskling, sa han och satte sig upp igen, lite vingligt.

Han hade krängt av sig tröja under täcket och hon såg hans vältränade mage. Han var så jävla vacker! Hans sex-pack satt precis där dom skulle och han var alltid gyllénbrun året runt.

- Det är lugnt, sa hon igen men med lite mer övertygelse denna gången men hon kunde inte släppa hans underbara mage med blicken! Tänk att få ta på den hela natten!

Han skrattade när han såg hennes blick och Jessica rycktes genast tillbaka till verkligheten. Hon rodnade lätt och tittade bort. Men genast kände hon Liams hand ta tag i hennes hacka och tvingade hennes blick upp mot honom.

- Jessica, jag lovar och svär att vi snart ska göra det!

Hans röst var gravallvarlig men hon såg en rofylld blick i hans ögon, precis som om han visste något som inte hon visste.

- Ja, du har redan lovat det älskling, sa hon och kysste honom på kinden medan hon la sig ner under täcket och blundade.

- Ja men jag lovar det en gång till, sa han muntert och kröp också ner under täcket.
Hon skrattade åt hans humör. Dom flesta blev alltid arg eller sura när dom var fulla, men inte Liam han blev snarare tvärtom. Jätte glad.

Ett tag var det så tyst så att Jessica började undra om inte han hade somnat, men så kände hon hans mjuka armar omkring sig i mörkret och hans vackra röst:

- God natt, min prinssesa och kysste henne på kinden.

Lika fort som hans armar kommit omkring henne var han borta och nästa lika fort hörde hon Liams djupa andetag brdvid sig.

Jessica suckade och himlade med ögonen i mörkret. Han hade alltid lika lätt för sig att somna, samma som vanligt! Hon vände sig om mot den sovande Liam och sa:

- God natt Liam, sa hon och kysste hans panna.

Han grymtade till lite i sömnen och suckade av välbehag.

Jessica log för sig själv och vände sig om på sidan för att somna.



Hoppas ni gillar den tredje delen av min novell! Snälla sprid den! och kommentera! (L)


Kommentarer
Postat av: sanna

LOVE IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-06-03 @ 22:43:01
Postat av: Elin

jättebra!!!!!!!!!!! längtar efter mer ;);)

2012-06-03 @ 22:45:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0